Søgning

Søgning i arkivet skal ske på www.arkiv.dk.
Her kan der søges på ca. 550 lokalarkivers registrering.

I Fritekstsøgning kan du skrive  et navn, et vejnavn, navnet på en gård, eller et emne (f.eks. gymnastik). Når du trykker på SØG, så går det et øjeblik og du får vist, hvad der er registreret i arkivsystemet Arkibas.

Hvis der er et billede, så klik på det og du ser det i større format. Samtidig vises der mere tekst.

Periode:

Klik på spørgsmålstegnet for at få tips til søgningen.

Endnu er det kun en lille del af arkivets samlinger, som er blevet digitaliseret og som er søgbare her på siden. Finder du ikke det, som du søger, så kontakt arkivet. Der er stor sandsynlighed for, at vi kan finde netop de informationer, som du mangler.

Finder du billeder, hvor du mener at billedteksten eller dateringen er forkert eller hvor du har supplerende oplysninger, hører vi gerne fra dig. Ligeledes hvis du kan sætte navne, tid og sted på nogle af de mange ukendte billeder, som arkivet har.

Enkelte billedregistreringer bliver vist uden billede. Dette kan skyldes at arkivet ikke har ophavsretten til at publicere de pågældende billeder eller at de af andre årsager er klausuleret. En stor del af disse billeder vil det være muligt at se på arkivet.

God fornøjelse med søgningen i ARKIV.DK
Hvis du ønsker hjælp til søgningen, så er du velkommen til at henvende dig i arkivet eller ringe til et bestyrelsesmedlem..